ok-top.cz

Podložka pod myš Trust GXT 764 Glide-Flex (23395)

Podložka pod myš Trust GXT 764 Glide-Flex (23395) je ideální volbou pro každého, kdo pracuje s notebookem. Díky svému povrchu zajišťuje plynulý pohyb myši a minimalizuje tření. Zvyšte svou produktivitu s tímto kvalitním doplňkem!
EAN: 8713439233957
Podložka pod myš Trust GXT
Do obchodu »
Značka: Trust
747

Trust GXT 764 Podložka pod myš i klávesnici Trust GXT 764 Glide-Flex je ideální podložka pod myš i klávesnici vašeho počítače. Horní strana podložky je pokryta speciální látkou poskytující dokonalou přesnost pohybu vaší myši. Těšit se můžete na stylové RGB podsvícení, kvalitní zpracování, vysokou odolnost, nízký profil a obšité okraje zamezující třepení. Dokonalá stabilita Zapomeňte na klouzání podložky po stole. Na její spodní straně se totiž nachází protiskluzová vrstva, která zajistí, že podložka dokonale přilne k povrchu vašeho stolu. Stylové podsvícení Dodejte svému hernímu místu tu správnou atmosféru díky stylovému RGB podsvícení se 13 režimy svícení. Celé podsvícení je napájeno pomocí USB-A kabelu, který snadno připojíte ke svému počítači nebo notebooku.

Další produkty z kategorie Notebooky

Paměťová karta SanDisk Extreme 64GB SDXC Rychlá a výkonná karta zajistí opravdu pohodlné ukládání a kopírování vašich dat, kam jen budete chtít. Při rychlosti čtení do 170 MB/s a rychlosti zápisu do 80 MB/s vše půjde opravdu jednoduše. Můžete si tu ukládat i videa ve vysokém rozlišení jako je FullHD i 4K Ultra HD. O svá data se nemusíte nijak bát. Náhodný přepínač ochrany proti zápisu jim totiž zaručuje, že zabrání náhodné ztrátě dat. Je vodotěsná, odolná vůči nárazu i teplotám nebo vůči rentgenu. Je kompatibilní s SDHC, SDXC a SDHC-I a SDXC-I (UHS-I).

449 Kč

Pozlacený HDMI kabel vidlice-vidlice Pozlacený HDMI kabel Hama 122108 s délkou 10 m pro plně digitální audio-video propojení, např. přehrávače a televizoru. Nové provedení s originálním designem Hama. Kabel obsahuje integrovaný Ethernet kanál (HEC, 100 Mb/s) pro připojení zařízení k Internetu a zpětný audio kanál (ARC) pro obousměrný přenos audio signálu. Podporuje 3D zobrazení a 4K Ultra HD rozlišení. Specifikace: délka: 10 m 19pólový konektor barva: černá kategorie: ***(TechLine) HDMI specifikace: High Speed with Ethernet (HDMI 2.0b kompatibilní) pozlacené kontakty

689 Kč

Stvořena pro vítěze Herní klávesnice HP OMEN Encoder je stvořena speciálně pro vítěze každé bitvy. Nabídne vám unikátní mechanické spínače CHERRY MX Red, které se vyznačují svou bleskovou odezvou, plynulým stiskem a minimálním odporem pružiny – ideální pro milovníky rychlých akčních her. Těšit se dále můžete na praktické herní funkce, multimediální klávesy, snadné připojení pomocí USB kabelu nebo třeba na červené herní podsvícení, které dodá tu správnou atmosféru vašim herním večerům. Kvalitní zpracování Klávesnice HP OMEN Encoder je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, aby odolala vašim rychlým reakcím na postup soupeře. Kromě toho je klávesnice také výškově nastavitelná a její dlouhý USB kabel je opletený, aby nedocházelo k jeho poškození. Herní funkce Díky neomezené funkci Anti-Ghosting můžete stisknout libovolný počet kláves bez zaseknutí – všechny totiž budou hladce zaznamenány a příkazy provedeny. Herní klávesnice HP OMEN Encoder vám také nabídne možnost nastavení uživatelských maker. ovládání světelných efektů nebo mediální klávesy. Všechny funkce navíc jednoduše nastavíte pomocí aplikace OMEN Gaming Hub.

1 954 Kč

Držák na monitor Connect IT SingleArm Basic Pracujete z domu nebo rádi hrajete hry a trávíte tak spoustu času u počítače, ale stále jste nenašli tu správnou pozici monitoru, tak aby vám maximálně vyhovovala? Pak pro vás bude vhodnou volbou držák CMF3103BK značky Connect IT, se kterým se už nikdy nebudete muset sami natáčet do toho nejlepšího úhlu, ale postačí jen pootočit připevněným monitorem. Nastavte si přesný úhel pro co největší pohodlí Držák je určen pro monitory s úhlopříčkou 13″ – 32″, VESA 75×75, 100×100 a maximální hmotností 8 kg, takže poskytuje širokou škálu možností co se značek a velikostí monitorů týče. Držák vám umožní polohovat monitor přesně podle aktuálních potřeb a to díky možnostem náklonu nahoru i dolů o 45°, natočení o 180°, ale i 360° rotace. Precizní zpracování a jednoduchá instalace Na výrobu držáku byly použity velmi kvalitní materiály, takže se můžete spolehnout, že vám poslouží i po několik let. Jeho instalace je opravdu snadná a naprosto bez vrtání, protože jej jednoduše připevníte k desce stolu, a je hotovo.

714 Kč

PC reproduktory Genius SP-Q160 Vychutnejte si kvalitní zvuk linoucí se z reproduktorů Genius. Svým kompaktním designem zapadnou do každého pokoje nebo vám ušetří místo na stole. Zároveň s výkonem 6 W se postarají o bezkonkurenční herní zážitek, poslech hudby nebo sledování oblíbených seriálů a filmů. Navíc si můžete libovolně navolit hlasitost zvuku.

160 Kč

10 metrový HDMI kabel se hodí pro případy, že potřebujete propojit televizi s DVD rekordérem nebo jiným zařízením a nechcete přijít o HD rozlišení, zároveň pro plně digitální audio-video propojení, a přitom nemáte tyto zařízení v jedné místnosti. Tento kabel také podporuje 3D zobrazení.Kabel má pozlacené kontakty, které zamezují oxidaci a zajišťují optimální přenos signálu. Je dlouhý 10 metrů, proto s ním pohodlně dosáhnete i na zařízení v druhé místnosti. Je 19-pólový. HDMI kabel Délka 10 m Pozlacené kontakty Max. rozlišení: 1080p Podpora 3D zobrazení 19-pólový

399 Kč

Opakovač signálu společnosti TP-LINK se postará o rozšíření pokrytí a zesílení intenzity signálu již existující bezdrátové Wi-Fi sítě a eliminuje tak mrtvé body ve vaší domácnosti či kanceláři bez pokrytí signálem. Díky bleskové rychlosti celých 300 Mbit/s, tlačítku pro rozšíření vzdálenosti a elegantnímu designu pro umístění na stěnu nebylo rozšíření bezdrátové sítě nikdy jednodušší a příjemnější. K tomu všemu je navíc opakovač vybaven ethernetovým portem pro připojení zařízení pomocí kabelu.Miniaturní rozměry a vydařený design určený pro umístění na stěnu dodává opakovači potřebnou flexibilitu pro časté přemisťování dle potřeby. Stačí se jednou připojit k již existujícímu bezdrátovému routeru a podle potřeby opakovač odpojit a připojit v jiné místnosti, a to bez nutnosti jej znovu nastavovat.Bez použití speciálních kabelů nebo drátů si v dosahu bezdrátové sítě lehko rozšíříte pokrytí stisknutím jediného tlačítka WPS na opakovači a následně do 2 minut na routeru, či naopak. Není potřeba nic zdlouhavě nastavovat a nepotřebujete si ani pamatovat žádné heslo!Kromě funkce rozšíření bezdrátové sítě je opakovač vybaven také praktickým ethernetovým portem pro připojení zařízení bez podpory Wi-Fi k bezdrátové síti ve vaší firmě či domácnosti. Blu-ray přehrávače, herní konzole, DVD přehrávače či chytré televize s podporou internetu se tak lehko připojí k internetu i do vaší domácí sítě.

499 Kč

Bezdrátová optická myš MW-400 od Hama, antracitová Užitečnou bezdrátovou myš antracitové barvy od společnosti Hama si pohodlně propojíte s vaším počítačem nebo notebookem skrze nano USB přijímač. Pohodlně se drží a díky šesti tlačítkům ovládá. Bude tak skvělým pomocníkem při každodenní práci na počítači. Při nečinnosti se vypne Díky ergonomickému tvaru se myš bude pohodlně držet ve vaší pravé ruce. Šest tlačítek (včetně rolovacího kolečka) jí zajistí snadné používání. Stejně tak oceníte i nastavení rozlišení až do hodnoty 1600 DPI. A pokud ji zrovna používat nebudete, režim Standby ji automaticky vypne, abyste mohli šetřit energie. Snadno ji připojíte Skrze USB nano přijímač se hravě připojíte ke každému zařízení opatřeným příslušným portem. 2,4 GHz technologie pak zaručí stabilní přenos bez rušení a to až na dosah 8 m. Dostatečnou energii zase zajišťuje dvojice AAA baterií, které pro okamžité připojení naleznete přímo v balení.

152 Kč
Další produkty od výrobce Trust

Herní židle Trust GXT 708 Dopřejte si maximálně komfortní, plně ergonomické a lehce nastavitelné herní křeslo GXT 708W od společnosti Trust, které je navrženo pro nekončící hraní vašich oblíbených her. Maximální komfort zlepší vaše výkony Herní židle GXT 708W oplývá dvěma lehce nastavitelnými nebo odstranitelnými polštářky, které vám přinesou maximální pohodlí a parádní výsledky při dlouhém hraní vašich oblíbených her. Bederní polštářek vám dopřeje extra velkou podporu a úlevu pro vaše záda. Krční polštářek uvolňuje napětí a dopřeje řádný odpočinek vaší hlavě a krku. Lehce nastavitelná a kvalitně zpracovaná Tato herní židle disponuje 360° rotačním systémem a odolným a spolehlivým plynovým pístem z kovového materiálu. Výšku židle si krásně nastavíte v rozmezí 47-54,5 cm. Kvalitní zpracování a pevná konstrukce zajišťuje maximální nosnost až 150 kg. Opěrka je polohovatelná, a to až do vodorovné pozice, což vám umožní odpočinout si po náročném vítězství. Padne opravdu každému Výška područek je lehce polohovatelná, a proto tato herní židle od společnosti Trust padne opravdu každému. Díky tomu se vyhnete bolesti krku, jelikož si budete moci nastavit výšku područek přesně tak, jak si přejete a zvýšit tím efektivitu při využívání klávesnice a myši.

4 999 Kč

Trust GXT 117 Strike Vychutnejte si přesnost a spolehlivost jako u kabelové myši a svobodu a pohodlí bezdrátové myši. Bezdrátová herní myš Trust GXT 117 Strike se stane vašim klíčem k vítězství. Dejte najevo svůj styl s podsvíceným krytem, nebo osvětlení vypněte a šetřete baterii. Ta má přitom energie až na 30 hodin hraní, načež ji lze snadno dobít pomocí dodaného nabíjecího kabelu. Nastavte si rychlost dle sebe Díky třístupňovému optickému senzoru DPI nabízí myš GXT 117 Strike dostatek rychlosti pro veškeré vaše aktivity. Myš je vybavena tlačítkem DPI, pomocí kterého lze přepínat mezi hodnotami 600 DPI, 1000 DPI a 1400 DPI. Padne každému Nezáleží na tom, zda hrajete levou nebo pravou rukou, myš GXT 117 Strike je vytvořena pro pohodlné hraní oběma rukama. V kombinaci s pogumovaným vrchním krytem pro pevné uchopení zajišťuje, že před svými soupeři budete mít vždy o krok napřed. Hrajte i na cestách S bezdrátovým připojením na vzdálenost až 8 metrů nabízí Strike špičkový dosah pro každého hráče. Chcete se pustit do hry? Jednoduše vložte bezdrátový přijímač do notebooku nebo PC. V případě přenášení můžete přijímač nechat v notebooku, nebo jej uložit přímo do myši.

297 Kč

Užitečná myš Trust Verto ergonomic mouse Stylová myš od firmy Trust díky svému ergonomickému vertikálnímu tvaru skvěle padne do ruky. Funkce Plug&Play zajistí, že ji nebude muset složitě instalovat a pouze připojíte přes kabel s USB konektorem přímo do zařízení. Vše se tak bude ovládat absolutně jednoduše. Skvěle se ovládá Díky vertikálnímu tvaru se Trust Verto skvěle drží a ovládá. Zároveň také nenamáhá ruce a zápěstí, takže s ní budete moci vykonat hodiny a hodiny práce nebo zábavy. Palec navíc příjemně sedne do pogumovaného spáry, takže se bude všechno ovládat zcela bez potíží. Báječnou atmosféru pak doladí příjemné modré podsvícení. Jednoduše ji připojíte Přes 1,5m kabel s USB konektorem ji jednoduše propojíte s vaším počítačem nebo notebookem. Nemusíte nic sáhodlouze instalovat, stačí ji jen připojit a Plug&Play se už o všechno postará. Spokojené používání pak zajistí přepínání mezi rozlišení optického senzoru 1000/1600 DPI. Dvojice bočních tlačítek zase umožní, že si jednoduše můžete přepínat webové stránky tam i zpět.

369 Kč

Elegantní myš Trust Yvi Wireless Mouse, geometrics Bezdrátová myš Myš Yvi od společnosti TRUST určená zejména pro běžného uživatele ke každodenní činnosti. Jednoduchá instalace Ergonomické tělo zaručuje Yvi FX Wireless skvělý úchop a příjemnou práci. Elegantní design dolaďuje ještě příjemné LED podsvícení. Díky svým rozměrům je ideálním příslušenstvím pro váš notebook. O napájení se stará 1 AAA baterie. Myš je vhodná pro praváky i leváky. Snadné používání Cenově dostupná bezdrátová myš s geometrickými tvary je vybavená skvělým optickým senzorem, který dokáže pracovat na většině povrchů. Citlivost senzoru je nastavitelná ve 2 stupních 800 a 1600 DPI. USB přijímač funguje na frekvenci 2,4 GHz s dosahem až 8 metrů.

254 Kč

Přesnost i pohodlí Profesionální herní podložka od firmy Trust z jejich portfolia GXT Gaming poskytne vaší myši dokonalý povrch, se kterým se zásadně zlepší její skluz, přesnost snímání i plynulost ovládání. Postará se o to zejména vylepšená textura, která je navíc velmi příjemná při dotyku dlaní. Textura podložky byla navíc vytvořena tak, aby vyhovovala každé myši s libovolnou citlivostí i snímačem. Velkou výhodou je v neposlední řadě i protiskluzový rub, který se stará o dokonalou stabilitu podložky, která neuhne ani při intenzivních herních bitvách.

198 Kč

Podložka pod židli Trust Mika Round Floor Mat Zabraňte poškrábání vaší podlahy kancelářskou židlí s praktickou podložkou pod židli Trust Mika Round Floor Mat v černé barvě. Kvalitní podložka pod kancelářské i herní židle o průměru 117 cm účinně zabraňuje poškození podlahy způsobeným kolečky vaší židle a díky svému kvalitnímu provedení z odolného polyesteru zajišťuje dlouhou životnost. Snižování hluku Ať už pracujete, sledujete filmy nebo vedete videohovory s blízkými, jistě nechcete rušit sebe ani okolí. Podložka výrazně snižuje hluk způsobený posouváním židle nejen po tvrdé a hlučné podlaze. Díky svému protiskluzovému dnu navíc zůstává pevně na svém místě i při častém přesouvání se.

1 299 Kč

Nabíječka pro notebooky Acer Nabíječka notebooku Trust Maxo 90W umožňuje spolehlivé a snadné nabíjení notebooku Acer. Kabel o délce 2 m poskytuje bezproblémové dobíjení vašeho zařízení. Parametry Celkový maximální výstupní výkon: 90 W Délka kabelu: 2 m Rozsah napětí notebooku: 100-240 V Kompatibilní značky: Acer

730 Kč

Herní stůl Trust GXT 711X Dominus Desk (24503) Užijte si nekonečné herní maratony na praktickém stole od firmy Trust. Ergonomický tvar zajistí, že vaše lokty a zápěstí budou pohodlně usazeny na desce a vy si tak každé virtuální dobrodružství užijete naplno. Navíc, vše budete mít po ruce, takže vás nic nebude od vašeho zážitku rušit. Dostatek místa na všechno Deska stolu o délce 112 cm je jako dělaná tak, aby se vám na ni pohodlně vešly i dva monitory současně. Je opatřena odolnou PU vrstvou, takže se jen tak nepoškodí a bude tedy neustále vypadat perfektně. Zbytek desky je vyroben z materiálu MFD a je tloušťkou 18 mm. Stabilitu poskytuje dvojice nastavitelných nohou a praktický ocelový rám. Vše budete mít blízko Abyste měli vše po ruce, nacházejí se na stole praktické součásti, které vás vaše herní snažení ještě ulehčí. Kabely půjdou pohodlně schovat na jedno místo, takže se nebudou válet úplně všude. Je na něj také možné připevnit držák na sluchátka nebo sklenici. Vše tak bude neustále po ruce, pro případ potřeby.

4 049 Kč